ПредишенСледващото

Професионален готвач ще научи тънкостите на готвенето най-популярните ястия от японската кухня! Какво е това - зависи от три предлагани на магистърски програми класа. Всички необходими съставки са на разположение, но в господар на курса Sushi класове начинаещи да се научат да изберете правилно продуктите разкриват тайните на готвене на ориз и проектиране на японски ястия. Всичко може да направи 4-5 японски ястия. Класовете са в малки групи, което позволява в края на класа да се организира една вкусна дегустация на собствените си произведения на ориенталска кухня.







суши майсторски клас за двама - какво е това?

Запознаване с тайните на най-популярните рецепти на японската кухня. По време на майсторския клас ще подготви кулинарни шедьоври 4-5, в зависимост от класа на програмата. Обучението се провежда в малки групи до 8 човека. Пълна урок дегустация приготвени деликатеси, както и възможността да чуят на оценка на техните способности от професионалистите.

Късметлиите ще бъдат в уютна стая, където те могат да очакват познаване на професионален готвач, който знае всичко за японска кухня и др. Той се научи как да си изберете качествени продукти, фино котлет тях, и да се подготвят правилно готвя ориз, както и други източни мъдрости. След това започват практическо обучение - Лъки ще подготви различни видове японска кухня, под ръководството на учител. За тази цел всяка осигури необходимите съставки. И когато всичко е готово, късмет да се насладите на хубаво вино.







Интересна програма от семинари

По време на този клас, можете да научите как да се подготви няколко японски ястия. И не - зависи от предложената програма:

  • опция №1 - Филаделфия руло със сьомга, Калифорния руло с унаги костур, се търкаля Futomaki Spice с костур, сьомга ръка ролка Yasai, Gunkan с "chukoy"
  • вариант №2 - Черен дракон с костур унаги, сьомга Red Dragon, Green Dragon с авокадо, мисо супа с гъби шийтаке
  • Вариант №3 - Tobiko със сняг раци, кимчи с миди, обгорена ролка сьомга, Bonito с унаги сос и сладко темпура руло с плодове и шоколад топинг

След урока ще се вкусно вино в компанията на други членове на майсторския клас. Те не само ще оценят чиниите едно от друго, но също така и да чуя мнението на експерт. Готов кулинарни изкушения, можете също да вземат със себе си и да им се насладят в домашни условия.

Разнообразие от чужбина продукти

Всички необходими съставки за приготвяне на храна ще бъдат дадени на място. Тя ще бъде специален вид варен ориз, морски дарове, соев сос, зеленчуци и други продукти с високо качество, което е най-голямото събитие на японската кухня!

Прочетете повече Скрий

Venue впечатления







Свързани статии

Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!